Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от don_pepone Покажи съобщение
    Шанс има, намират се и коли на наистинамалко км от Швейцария, та дори и доста от тях са гаражни, защото там хората често си имат гаражи. Въпросът е да си отваряма очите и да гледаме,а не да се хвърлим на сляпо ,само защото ни е харесала много колата. Както се казва "Отваряй си очите за да не плачеш"
    Щвейцарците нямат изгода да държат коли над 5 години - данъците им са убийствени

Comment

• https://www.autoscout24.com/classifi...3-e350040ad7df
      Колеги, дайте мнение и ако ттябва да купувам 19ки оригинални ti джанти лесно ли се намират и г/д колко ще ми струват?
      EX : Alfa Romeo GT 1.9JTD '06
      Alfa Romeo 159 Ti 1.9JTDm '07

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
        Щвейцарците нямат изгода да държат коли над 5 години - данъците им са убийствени
        Да видим тези убийствени данъци:

Конкретно за Цюрих:
        Алфа 147, 1.9jtd, 2001-ва година:
        Anteil Hubraum: Fr. 148.00
        Anteil Gesamtgewicht: Fr. 70.00
        Total jährliche Verkehrsabgaben: Fr. 218.00

Алфа Джулиета, 1.6jtd, 2015-та година:
        Anteil Hubraum: Fr. 108.00
        Anteil Gesamtgewicht: Fr. 100.00
        Total jährliche Verkehrsabgaben: Fr. 208.00

Да кажем една 159-ка от първите и от последните плащат един и същ данък (преди определянето конкретно на района), защото и двете коли са в енергиен клас над "C", което е основното при определянето, заедно с кубатурата на двигателя.
        Баси и убийствената разлика. Никой няма да може да издържи и това си е жив стимул за продажбата на старата кола.
        Last edited by BO; d.m.y г., 17:53.
        A20DTH ЖТД ама не баш
        1NZ−FXE ; 182A8.000 Брава
        Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда

Comment

• На половина от австрийските!За 120к.с аз плащам 470 евро.
          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
          159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщение
            https://www.autoscout24.com/classifi...3-e350040ad7df
            Колеги, дайте мнение и ако ттябва да купувам 19ки оригинални ti джанти лесно ли се намират и г/д колко ще ми струват?
            Тая е без номера. Нали знаеш защо?

Comment

• Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
              Тая е без номера. Нали знаеш защо?
              Защо е без номера според теб ?
              Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
              Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Защо няма номера?

Comment

• Защото ламарината е скъпа !
                  Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
                  159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
                  NEW 159 2.0 JTDm Black TI

Comment

• Звъннах на човека с бялата 159-ка в Германия. Собственика е руснак. Каза че колата е регистритана всичко е платено и била със сменен двигател. Попитах защо е сменен - отговора беше че бил маняк на коли и да му е с по - малко километри колата.. някви такива глупости.. даже до него имаше някакъв българин с който говорих и той много я фалил и била пусната на 11хил евро но му трябвали пари защото си купил бмв от магазина.. няква супер измама ми звучи.. коментарите оставям на вас колеги

Comment

• Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщение
                      Звъннах на човека с бялата 159-ка в Германия. Собственика е руснак. Каза че колата е регистритана всичко е платено и била със сменен двигател. Попитах защо е сменен - отговора беше че бил маняк на коли и да му е с по - малко километри колата.. някви такива глупости.. даже до него имаше някакъв българин с който говорих и той много я фалил и била пусната на 11хил евро но му трябвали пари защото си купил бмв от магазина.. няква супер измама ми звучи.. коментарите оставям на вас колеги
                      Абе щом има и Българин ясна работата

Аз мисля ,че са твърде много парите и можеш да вземеш нормална и да си я оправиш както искаш и пак ще си под въпросните 8000 евро.
                      Alfa Romeo 159 2.4JTDm Ti "Nero Carbonio" 154kw

Comment

• Прати ми и тази снимка с номер на рама и т.н.

Турбото се е развалило и развалил мотора сега след смяната на всичко всичко е безупречно сменени са много неща може и да те ги изброи за над 5000 евро е хвърлил да я направи в това състояние всичко е оригинално

Това ми пише българина по вайбър след като приключихме разговора.

Търсенето продължава..
                        Attached Files
                        Last edited by m1lk4; d.m.y г., 20:56.

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=f31lhv

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=f31lhv

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=f31lhv

Здравейте колеги,
                          някой гледал ли е някоя от тези коли? Отзиви за тях и автокъщите, които ги продават?

Благодаря предварително!
                          ---------------------------------------------------------------
                          Търсещ Алфа Ромео 159 1.9JTDm Или 2.4 JTDm auto
                          2011 BMW E90 M3
                          2015 Хонда Сивик Si

Comment

• Първоначално публикувано от maxaaa9 Покажи съобщение
                            Абе щом има и Българин ясна работата

Аз мисля ,че са твърде много парите и можеш да вземеш нормална и да си я оправиш както искаш и пак ще си под въпросните 8000 евро.
                            Даже най-добре да си събереш части от моргите и да си я сглобиш.
                            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
                            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
                            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Последната седи сигурно половин година, колеги гледали я казаха, че е леш. Останалите на снимки са добре, дано някой може да ти даде повече информация за тях.

Comment

• Първоначално публикувано от Matterhorn Покажи съобщение
                                http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=f31lhv

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...2&slink=f31lhv

http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...9&slink=f31lhv

Здравейте колеги,
                                някой гледал ли е някоя от тези коли? Отзиви за тях и автокъщите, които ги продават?

Благодаря предварително!
                                Първата и последната са кенефи за парите, които им се търсят.

Comment

Working...
                                X